Kontakta oss

Vi finns här för funderingar och bokningar

kontakt@doulagruppen.se
Galonvägen 2, Bromma- T-bana: Abrahamsberg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Doulagruppen, web design by Sara Juliusson

Anna Bjelkefelt

År 2015, när min son var 10 månader, startade jag Doulagruppen och har sedan dess stöttat fler än 70 födande och deras partner innan, under och efter födseln. Min drivkraft är att kvinnor ska få uppleva autonomi när de föder och en upplevelse av egenmakt. För mig är det viktigt att du som kvinna känner dig trygg, välinformerad om de val du har rätt att fatta och att den eventuella partnern känner sig trygg i att erbjuda bästa tänkbara stöd. 

Jag arbetar med Föda utan rädslas fyra verktyg och är utbildad i tekniken Spinning Babies® som är en fantastisk metod för att hjälpa kroppen till ännu bättre fysiska förutsättningar inför och under födandet. Utöver detta är jag även utbildad inom akupressur och certifierad i Oxytocinmetoden.

Med en bakgrund inom dansen är det naturligt för mig att använda rörelse och beröring som hjälp för att stärka upp det fysiologiska som sker när kvinnan föder och naturligt hjälpa förlossningen framåt.

Sedan 2019 har jag producerat vår egen podcast Doulapodden som finns där poddar finns. Podden är ett sätt att arbeta för kvinnors rättigheter och sprida nyanserad information. 

Utöver detta driver jag Doulastudion med Annica Söderlund där jag håller i gravidyoga, mamma-bebisyoga, meditation m.m. Boka via mail eller bokadirekt.se. 

Kontakt:

anna@doulagruppen.se

0734-034733