Kontakta oss

Vi finns här för funderingar och bokningar

kontakt@doulagruppen.se
Galonvägen 2, Bromma- T-bana: Abrahamsberg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Doulagruppen, web design by Sara Juliusson

Dolores Calvo

Jag brinner för allt som har med förlossning att göra och har stor tilltro till kvinnors inneboende kraft och förmåga att föda. Efter mina egna förlossningar (en på sjukhus och en planerad hemförlossning) blev jag helt fascinerad av förlossningar och kvinnors kraft. Därför gick jag doulautbildningen 2016 för att få möjligheten att stärka och stödja kvinnor och partners innan, under och efter förlossningen. Jag vill att alla ska få det stöd som de behöver när de föder barn. 

Som doula kommer jag att vara nära dig, och eventuellt din partner, för att du/ni ska få en så stärkande, trygg och positiv förlossningsupplevelse som möjligt och en bra start på föräldraskapet.  Utifrån dina/era behov och önskemål kommer jag att hjälpa dig/er att få ett fint och positivt minne av förlossningen. 

 

Jag arbetar utifrån metoden Föda utan rädsla med andning, avslappning, massage, rösen och tankens kraft. Jag har även erfarenhet av dyktekniken och är utbildad i Spinning babies. Utöver detta är jag även certifierad i Oxytocinmetoden.

Jag doular på svenska, engelska och spanska. 

Kontakt:

dolores@doulagruppen.se

0762 21 54 27