Kontakta oss

Vi finns här för funderingar och bokningar

kontakt@doulagruppen.se
Galonvägen 2, Bromma- T-bana: Abrahamsberg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Doulagruppen, web design by Sara Juliusson

Sara Juliusson

Som doula vill jag ge er möjligheten att hitta ert sätt att föda samt ge er det stöd och de verktyg ni behöver för att förlossningen ska bli en så trygg och stärkande upplevelse som möjligt. Jag kommer finnas där för er innan, under och efter förlossningen.

Med grunden inom yoga är min intention som doula att bidra till att öka tilliten till den egna kroppens förmåga att föda barn genom att vi tillsammans arbetar med andning, intuition och avslappning. 

Min doularesa började när jag väntade mitt första barn, jag läste om och fascinerades av den urkraft som födande kvinnor besitter. När min förlossning sedan gav mig en upplevelse som samtidigt var både utmanande och fantastisk, fick detta mig att vilja bli doula. För att få möjligheten att stödja kvinnor och par under förlossning, så att fler minns sin förlossning som positiv och stärkande

Det går även att boka mig för gravidcoachsamtal om du har rädslor eller oro inför graviditet eller förlossning. I ett tryggt samtal guidas du till att finna lugn i dig själv, i din graviditet och få djupare kontakt med ditt barn.

 

Mer info om mig finns på www.doulasara.se

Kontakt: 

sara@doulagruppen.se

0707 53 61 00