Sara Juliusson

IMG_8564.jpg

Hej!

Jag heter Sara Juliusson och arbetar sedan flera år som doula, yogalärare och gravidcoach.  

Min doularesa började när jag väntade mitt första barn. Jag läste om och fascinerades av den urkraft som födande kvinnor besitter. När min förlossning sedan gav mig en upplevelse som samtidigt var både utmanande och fantastisk, fick detta mig att vilja bli doula. För att få möjligheten att stödja kvinnor och par under förlossning, så att fler minns sin förlossning som positiv och stärkande. Den unika tiden som graviditeten innebär bör vi värdesätta högt och låta vara en tid då vi tar hand om oss själva extra mycket. Som gravidcoach, doula, reikihealer och yogalärare ger jag dig möjligheten att få vara närvarande i kropp och själ.

Som doula vill jag kunna hjälpa er att hitta er egna trygga metod att föda barn. Min uppgift är att ge er det stöd och de verktyg ni behöver för att förlossningen ska bli en så trygg och stärkande upplevelse som möjligt. I min roll som doula kommer jag att finnas för er före, under och efter förlossningen för fysiskt, emotionellt och informativt stöd.

Yoga är ett fantastiskt verktyg för att öka tilliten till den egna kroppens förmåga att föda barn. Jag har själv haft stor nytta av yogans olika former under mina egna graviditeter och mitt föräldraskap. Det var också det som fick mig att vilja bli yogalärare för gravida kvinnor. Att få guida kvinnor att hitta in i och lyssna på sin egen kropps visdom är en stor gåva.

 

Jag arbetar utifrån Föda utan rädslas fyra verktyg (andning, avslappning, rösten och tankens kraft). Utöver det är jag utbildad inom Spinning babies, Hypnobirthing, Zonterapi och Reiki. 

Välkommen att höra av dig för ett första kostnadsfritt möte!

 

Mer info om mig finns på www.doulasara.se

Pris för fullt doulauppdrag: 18 000 kronor (inklusive moms)

Kontakt: 

sara@doulagruppen.se

0707 53 61 00