top of page

Gravidmassage

Vi erbjuder gravidmassage i fyra olika paket:

- Gravidmassage, helkropp 45 min 650 kr

- Fot- och benmassage 40 min 620 kr

- Gravidmassage, rygg 30 min 550 kr

- Mjuk massage för kvinnor 60 min 690 kr

Massagen är mjuk, lugn och till för att du ska frisätta oxytocin vilket fungerar smärtlindrande och avslappnande. Massagen kan också bidra till bättre sömn och minska oro.

En kropp som är van vid att frisätta oxytocin har också enklare att göra det när det behövs extra mycket, tex. under en födsel.

Varmt välkommen att boka din massage genom att maila anna@doulagruppen.se

20200915_214947.jpg
IMG_20191217_193620_796.jpg

NADA öronakupressur 15 min: 300 kr

Kroppsakupressur 30 min: 400 kr

Akupressur, förberedande inför födseln inkl. samtal 60 min: 750 kr

Varmt välkommen att boka din behandling genom att maila anna@doulagruppen.se 

NADA öronakupressur och kroppsakupressur

Vi erbjuder Akupressur i två former: Nada-öronakupressur och kroppsakupressur. 

Akupressur är en diagnos- och behandlingsmetod som görs enligt en traditionell kinesisk metod. Akupressuren kan hjälpa dig som har besvär med tex: bäckenrelaterade problem, graviditetsrelaterade problem så som foglossning, illamående, trötthet, yrsel sömn, kronisk eller akut smärta mm.

Den kan även hjälpa din kropp att starta igång en födsel som "behöver komma igång". Du erbjuds också stöd, tips och råd inför förlossningen för att hjälpa kroppen med tex smärthantering, värkförstärkning, placentalösning, urinretention, mjölkproduktion, mjölkstockning, illamående m.m. 

Akupressuren kan även lindra stress, depression/nedstämdhet, oro, ångest, rädsla, otålighet, överkänslighet, inflammationer, snuva, ilska, aggresivitet, pms, beroenden, heshet, ischias, migrän, hormonell obalans, blodtryck, puls, blodcirkulation, trötthet, allergier m.m. Ofta behövs flera behandlingar för riktigt god effekt.

Behandligen gör inte ont, du sitter eller ligger, är fullt påklädd och går härifrån lite lugnare än när du kom.

Fysioterapi och akupunktur

I Doulastudion kan du även få akupunktur och behandlingar av ett riktigt proffs inom kvinnohälsa: Hanna Dabbour. 

Hanna har en master i fysioterapi och en magister i fysioterapi inom kvinnohälsa. I sin senaste anställning var hon Senior Women’s Health Physiotherapist vid King’s College Hospital i London. När det kommer till kvinnohälsa har hon lång erfarenhet av pre- och postnatala kvinnor efter att ha arbetat på förlossningsavdelningar och på kliniker som specialiserar sig inom kvinnohälsa den största delen av sin karriär.

Som expert i kvinnohälsa är Hanna specialiserad på dysfunktioner i bäckenet (inklusive vulvodynia, endometrios, dysmenorré, dyspareuni och sexuella problem), inkontinens samt postnatal rehabilitering och rådgivning. Hanna arbetar också med problem relaterat till smärta, ärr, kejsarsnitt och säker återgång till träning och normal aktivitet efter graviditet. Hon är också utbildad i interna bäckenbottenundersökningar samt bedömning av urinblåsan och tarmproblem.

Förutom detta utför Hanna även akupunktur för gravida och erbjuder ”Stark mamma”– en undersökning och bedömning efter du har fött ditt barn så du på bästa sätt kan återgå till vardagen med fullt förtroende till din kropp. Hanna grundade ”Stark mamma” då hon upplevde att många kvinnor blev bortglömda post-partum och saknade stöd i att ta sig tillbaka.

Hanna har även omfattande kunskaper i behandling av muskuloskeletala problem, dvs problem kopplade till hållning, muskler och leder - såsom idrottsskador, rygg / knä / axel / höftvärk eller dysfunktion samt en mängd andra liknande problem. Hon är också kvalificerad personlig tränare och har lång erfarenhet av styrka och kondition när det gäller rehabilitering och sport / aktiviteter. I denna kontext erbjuds också expertråd till idrottare som vill återvända till idrott eller aktivitet på efter graviditet eller efter skador relaterade till kvinnors hälsoproblem.

Web: www.DabbourPhysio.com 

Mail: info@dabbourphysio.com

BW Profile.jpg
bottom of page