top of page

Morlin Schubert

IMG_0799 - Copy.jpg

Min drivkraft är kvinnors rättigheter och jag vill bidra till att fler kan föda tryggt och med ett gott stöd. Vi föder bara barn någon eller några gånger i våra liv, och det är en av livets viktigaste och mest omvälvande upplevelser. 

Alla har rätt till en positiv förlossningsupplevelse och där kan jag stötta innan födseln med information, under födseln med fysiskt och emotionellt stöd samt olika “tricks of the trade” och efter födseln med stöd, information och praktisk hjälp. 

 

Själv har jag två barn födda 2017 och 2020 och bor numera i fina Eskilstuna där vi njuter av att ha naturen runt knuten och livet på cykelavstånd.

 

Som doula är min uppgift att stötta dig igenom förlossningen och ge dig och din partner/ stödperson trygghet. Jag är utbildad via Föda utan rädsla och arbetar enligt deras metod som lägger fokus på att minska rädsla och stress med hjälp av andning, avslappning, röst och tankens kraft. 

När du är trygg kan du hantera värkarna på ett helt annat sätt och förlossningsprocessen blir smidigare. 

 

Jag tror på att kvinnokroppen är skapt för att föda om den får rätt förutsättningar och jag gör allt jag kan för att hjälpa dig att skapa dessa förutsättningar. Du väljer vad som är viktigt för dig och hur du vill föda, och jag stöttar dig i dina val.

 

Jag tar uppdrag i Sörmland och i angränsande län ca 1,5 bilresa från Eskilstuna (Örebro, Västerås, Stockholm, Södertälje, Nyköping). Vid uppdrag längre bort tillkommer resekostnad. Jag doular på svenska, engelska och tyska.

Pris för doulauppdrag: 20 000 kronor
Avbetalning kan erbjudas och friskvårdsbidrag kan delvis användas.

Kontakt:

morlin@doulagruppen.se

0739-493847

bottom of page