top of page
Kvinnor vid vattnet

Kvinnocirkel

Kvinnocirkeln är en varm och stärkande gemenskap där vi återknyter banden till oss själva, varandra och vårt inre. Här binds vi åter samman efter att levt åtskilda under alltför lång tid. 

 

Vi samlas, som kvinnor gjort i alla tider. Ser, berättar och lyssnar till varandra. Vi landar i oss själva, fyller på med energi och pausar en stund från allt som sker i det dagliga livet. 

 

Genom att sätta ord på det som känns får du  nya insikter och kan lita mer på dig själv. Svaren finns inom dig, men det finns sällan utrymme att stanna upp och verkligen lyssna. 

Välkommen oavsett om du suttit i cirkel förut, eller inte.

 

Plats Doulastudion, Galonvägen 2, Bromma

 

Pris 150 kr/cirkel (inklusive enklare fika)

Kommande tillfällen

  • Hösten 2023 planeras snart

 

Boka din plats i cirkeln via mail till asa@doulagruppen.se 

Välkommen som DU är!

 

Stärkande gemenskap

I en trygg och stärkande kvinnogemenskap får du möjlighet att vara, växa och utvecklas på ett glädjefyllt sätt. Det är som en varm famn att landa i och hållas av, där du är välkommen precis som du är. I cirkeln kan du skapa en mer djup och nära relation till dig själv, dina väninnor, systrar och andra kvinnor i din närhet. 

d38a1287-4917-43e6-af86-322910f85213_edited.jpg

Att mötas i cirkel

Kvinnor mår bra av att träffas i cirkel för att mötas i en djupare gemenskap. Forskning visar att möta andra kvinnor fungerar avstressande och lugnande. Vi får här möjlighet att dela det vi vill från våra iv, utan att bli dömda eller få oombedda råd. I cirkeln blir du lyssnad till och du påminns om tilliten till dig själv och din egen sanning. Ofta har vi redan svaren inom oss, om vi stannar upp och lyssnar. 

bottom of page