top of page

Åsa Ekman

IMG_7940.HEIC

Att få bidra till fina och stärkande erfarenheter av graviditet, födande och föräldraskap är den främsta anledningen till att jag är doula. Det är upplevelser vi bär med oss resten av livet och jag vill att din ska bli minnesvärd. 

 

När det kommer till födande är det min övertygelse att kroppen har medfödd och fullt naturlig kunskap. Genom att vara väl förberedd, känna trygghet och tillit till kroppens förmåga får du tillgång till födandekraften och skapar goda möjligheter för en positiv förlossningsupplevelse. Jag bidrar med information för förberedelser och beslut längs vägen, samt fysiskt och känslomässigt stöd. 

 

Jag finns för er som en stödjande guide till det som gör er trygga under graviditet, förlossning och den första tiden efteråt. Vi följs åt över tid, vilket ger precis den typ av kontinuerligt stöd, som studier påvisar, bidrar till den så kallade doulaeffekten. Jag vill stärka dig så att du kan lita på kroppen och får föda av egen kraft, på dina villkor. 

 

Metoder jag använder och har kunskap i är Föda utan rädsla (andning, avslappning, rösten och tankens kraft), aktiv baby och akupressur. Jag erbjuder doulastöd, profylax, Mother Blessings, kvinnocirklar och postpartumstöd.

Varmt välkommen för ett första samtal. 

Kontakt Åsa är inte tillgänglig för uppdrag för närvarande. För hjälp att hitta en annan doula, kontakta oss via formuläret nedan.

bottom of page